Welkom in Kimberley BC's start voor een geweldige zomer vakantie !

Gelegen in Kimberley BC, de Kimberley Raft & Co is sinds 1998 de bron voor avontuurlijke zomer activiteiten in de Cranbrook & Fort Steele regio.

Het voordeel van raften in Kimberley BC? We hebben een geweldig klimaat! De omgeving van Kimberley en Cranbrook in Zuid Oost BC heeft 1 van de meeste zonuren in BC! Dit resulteert in warm water, zonnige blauwe hemel & comfortabele raft- en riviervis ervaring.

Go with the Pros. Opgericht in 1998, Kimberley Raft Co werkt alleen met gecertificeerde gidsen welke voldoen aan alle provinciale en nationale veiligheids standaarden welke veiligheid en welzijn familie en vrienden garanderen. Navraag bij onze klanten uit 2010 maken duidelijk dat hoge veiligheidsstandaard de nummer 1 criteria is bij het kiezen van een rivier Raft tocht.

Jullie feedback!! Aan de hand van 70 enquetes, 93.3% van de ondervraagden reageerden met "absoluut" nadat ze gevraagd waren om een Kimberley Raft Co ervaring aan te bevelen bij vrienden... Dus kom naar ons voor een geweldige rivier ervaring.

"Rivier raften and kajakken in het zonnige Kimberley, BC"

Bekijk locatie Kimberley Adventure Centre op een grotere kaart

"We hebben een gewelidge tocht gehad. Begeleiding was perfect, goed getraind en behulpzaam. Het was een perfect intro voor deze sport". Gerry, Sylvan Lake, AB

  1. Onze laatste brochure
    click hier
  2. Vertel over onze trips
  3. Onze nieuwsbrief mailing list